Actualitat

La Fundació montepio fa lliurament a l’Associació Catalana de l’ELA Miquel Valls de 1.625 euros recaptats durant la festa de Sant Cristòfol.

Sep 18, 2024

La recaptació solidària que es fa durant la benedicció de cotxes d’enguany va destinada a l’Associació Catalalana de l’ELA Miquel Valls.

Benedicció de vehicles i col·lecta solidària.

El passat 12 de juliol es va celebrar dins del marc de les Festes de Sant Cristòfol a Manresa, la tradicional benedicció de vehicles i lliurament de les medalles de Sant Cristòfol. Com és costum coincidint amb la celebració es fa la col·lecta solidària que enguany anava destinada a l’Associació Catalalana de l’ELA Miquel Valls. Aquesta recaptació recull les aportacions del de Sant Cristòfol de Manresa, així com d’altres poblacions de les nostres comarques amb les quals col·labora el montepio.

La recaptació final de la col·lecta fou de 1.625 euros que s’han lliurat el dia 16 de setembre.

En la fotografia de l’acte de lliurament el President de montepio (Sr. Antoni Daura) , fent el lliurament a la Sra. Anna Rigola, Responsable de Comunicació i captació de fons de l’Associació catalana de l’Ela Miquel Valls”.

Conductàlia

Conductàlia

🚗 A vegades, les ganes de tenir carnet de conduir fan oblidar els més joves de tot el que implica la carretera.Des de la Fundació Montepio, amb la seva vocació d'entitat promotora de la mobilitat segura i sostenible, ja fa 11 anys que van crear "Conductàlia", una...

Festa de Sant Cristòfol

Festa de Sant Cristòfol

Enguany torna la Festa amb tot el seu esplendor després de dos anys marcada per els restriccions de la pandèmia, recuperant els actes més tradicionals i alhora afegint força novetats per poder fer la Festa molt més atractiva. La festivitat de Sant Cristòfol és...